AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Havermout pannenkoeken

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Havermout pannenkoeken recept Zeef de bloem in een kom. Doe de gemalen havermout erbij. Breek de eieren erin en voeg zout en geleidelijk de melk toe. Roeren tot een glad beslag is ontstaan. Doe er tenslotte de gesmolten margarine in. Laat het beslag 1 uur rusten voor het bakken.
Verwarm een klein beetje boter in een koekenpan en doe er wat beslag in. Bak de pannenkoek goudbruin aan de ene kant, draai de pannenkoek om en bak die ook aan de andere kant goudbruin.

Serveersuggesties

Serveren met gebakken spek en jam van blauwe bosbessen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermout pannenkoeken recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /