Havermout pannenkoeken

Havermout pannenkoeken

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Zeef de bloem in een kom. Doe de gemalen havermout erbij. Breek de eieren erin en voeg zout en geleidelijk de melk toe. Roeren tot een glad beslag is ontstaan. Doe er tenslotte de gesmolten margarine in. Laat het beslag 1 uur rusten voor het bakken.
Verwarm een klein beetje boter in een koekenpan en doe er wat beslag in. Bak de pannenkoek goudbruin aan de ene kant, draai de pannenkoek om en bak die ook aan de andere kant goudbruin.

Serveersuggesties

Serveren met gebakken spek en jam van blauwe bosbessen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermout pannenkoeken recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter