Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermout pannenkoeken recept
Havermout pannenkoeken recept

Havermout pannenkoeken


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Zeef de bloem in een kom. Doe de gemalen havermout erbij. Breek de eieren erin en voeg zout en geleidelijk de melk toe. Roeren tot een glad beslag is ontstaan. Doe er tenslotte de gesmolten margarine in. Laat het beslag 1 uur rusten voor het bakken.
Verwarm een klein beetje boter in een koekenpan en doe er wat beslag in. Bak de pannenkoek goudbruin aan de ene kant, draai de pannenkoek om en bak die ook aan de andere kant goudbruin.

Serveersuggesties

Serveren met gebakken spek en jam van blauwe bosbessen.

Allergenen Informatie

Voor dit havermout pannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven