MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Havermout pannenkoeken

Havermout pannenkoeken recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zeef de bloem in een kom. Doe de gemalen havermout erbij. Breek de eieren erin en voeg zout en geleidelijk de melk toe. Roeren tot een glad beslag is ontstaan. Doe er tenslotte de gesmolten margarine in. Laat het beslag 1 uur rusten voor het bakken.
Verwarm een klein beetje boter in een koekenpan en doe er wat beslag in. Bak de pannenkoek goudbruin aan de ene kant, draai de pannenkoek om en bak die ook aan de andere kant goudbruin.

Serveersuggesties

Serveren met gebakken spek en jam van blauwe bosbessen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit havermout pannenkoeken recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /