Groenteomelet met yoghurt dip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de wortels, de prei en de schoon.
  2. Snijd de prei in dunne ringen, de wortels in plakken en rasp de knolsederij grof.
  3. Pel en snipper de knoflook.
  4. Kluts de met de , breng krachtig op smaak met , en .
  5. Verhit de in een pan met deksel en antiaanbaklaag.
  6. Stoof de knoflook en de groenten daarin portiegewijs 10 minuten totdat het vocht verdampt.
  7. Roer de groenten geregeld door.
  8. Breng op smaak met en .
  9. Was ondertussen de bieslook, schud hem droog en snijd in ringetjes.
  10. Roer de bieslook door de .
  11. Breng op smaak met en , doe de bieslookyoghurt en de in schaaltjes.
  12. Doe alle groenten in de pan en giet het eimengsel eroverheen.
  13. Laat de omelet afgedekt 15-20 minuten stollen op laag vuur.
  14. Maak de omelet voorzichtig los met een spatel en laat hem op een bord glijden.
  15. Snijd de omelet in punten en serveer met de bieslookyoghurt en de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • melk en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
286 kcal
14%1144 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groenteomelet met yoghurt dip