Gevulde eitjes

Gevulde eitjes

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de eieren gedurende 8 minuten, snijd ze doormidden en haal het eigeel eruit. Pureer het eigeel, de mayonaise en de kerry tot een mengsel. Maak ondertussen een spuit van bakpapier. Doe dan het mengsel in de spuit. Spuit tenslotte het mengsel in de gehalveerde eieren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde eitjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter