Frittata met champignons, erwtjes en spek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Verhit de boter en 1 eetlepel in een koekenpan.
  2. Voeg de en de knoflook toe en bak in 3 minuten zacht.
    Voeg de en de champignons toe en bak al omscheppend nog 4 minuten.
    Verdeel alles gelijkmatig over de ingevette ovenschaal.
    Bak in de zelfde koekenpan de in 5 minuten goudbruin.
    Haal ze uit de koekenpan en laat ze op keukenpapier goed uitlekken.
  3. Zorg dat al het vet er goed uitgaat.
  4. Verdeel dan de spekjes over de ingrediënten in de ovenschaal.
    Kluts de met de basilicum, 3/4 van de en en . < schenk het mengsel over de ingrediënten in de ovenschaal
    Brokkel de eroverheen en eindig met de rest van de .
    Zet de schaal in de oven en bak de frittata ca. 25-30 minuten .
    Meng in een kommetje de en de
    Schud de rucola door dit mengsel.
  5. Verdeel de op smaak gebrachte rucola over de frittata en snijd in kleine puntjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • klontje boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter, parmezaanse kaas, geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
423 kcal
21%1692 kcal
Vetten
40 g.
57%160 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frittata met champignons, erwtjes en spek