Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Foo Yong Hai 4 recept
Foo Yong Hai 4 recept

Foo Yong Hai 4


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren met de sesamolie, de peper en het zout. Roerbak ui en knoflook n de dampende olie voeg na 1/2 minuut de tomaat de taugeh en de Spaanse peper toe. Roerbak dit ook een halve minuut en voeg het eimengsel toe. Zet het vuur lager, blijf roeren totdat de eieren gestold zijn en serveer op een schaal gegarneerd met wat korianderblad.

Allergenen Informatie

Voor dit foo yong hai 4 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven