Recensies van Souvlaki (Griekse vleesspies)
Terug naar Souvlaki (Griekse vleesspies)Recensies
-
Het is gebruikelijk dat je een oneven aantal stokjes serveert het recept is gebaseerd op 12 stokjes 12 stokjes x 80 gram = 960 gram varkenshaas Dus grofweg 1KG vlees Verder nog een advies Als je de stokjes in lauw zout water legt zo lang als je het vlees marineert, dan verbranden de stokjes niet tijdens het grillen
-
Een goed recept voor souvlaki. En om te reageren op de reactie van 'Hj'. Er staat 80 gram per spiesje en dan 6 stuks. Denk dat je voor dit recept dus wel kunt uitgaan van een pond vlees.Onno gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dit was een super lekker recept. Ik maakte souvlaki op andere wijze, maar dit is veel lekkerder. Bedankt!Marga gaf dit recept 5/5 sterren
-
Voor mij is het makkelijker te weten hoeveel ik nodig heb voor de marinade per 500 of 1000 gram kunt u mij dat vertellen?Hj gaf dit recept 5/5 sterren