Allergie informatie: Souvlaki (Griekse vleesspies)
Terug naar het receptIngrediënten
- varkenshaas (per spies 80 gram)
- ingrediënten voor de marinade:
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eierdopje vers citroensap (=1 grote citroen)
- 3 geperste teentjes knoflook
- 0,5 theelepel wilde marjolein/oregano
- 0,5 theelepel rozemarijn
- 0,5 theelepel peterselieblaadjes
- 0,5 theelepel tijm
- 4 verkruimelde laurierbladen (verkruimel ze tot oregano-formaat)
- peper (naar smaak maar niet te weinig)
- zout (naar smaak maar niet te weinig)
Meer Recepten
- Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Griekse kip met aardappeltjes
Met kipfilets, aardappelen, uien uit Griekenland
4 porties - 2 uur
Ovenschotels - vivien - Griekse salade
Met tomaten, komkommer en feta uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - Sammellink - Griekse spiesen
Met varkensfiletlapjes, aardappelschijfjes en komkommer uit Griekenland
4 porties - 45 minuten
BBQ - peterstam - Griekse Salade
Met pruimtomaten, komkommer en feta uit Griekenland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Souvlaki (griekse vleesspies)
- Allergieen informatie