Ajam singgang (kip in kokosmelk)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Snij de kip doormidden.
    Kneus de met de achterzijde van een mes.
    Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn in een vijzel tot een kruidenpasta.
    Verhit de in de wok en voeg de kruidenpasta toe schep het geheel goed door.
    Voeg de overige ingrediënten toe behalve de kip.
    Zodra de kokosmelk kookt, voeg dan de kip toe en laat het geheel sudderen tot de kip bijna gaar is.
    Kook de boemboe tot deze ingedampt is.
    Haal de kip uit de wok en giet de saus in een kom.
    Rooster vervolgens de kip bruin en gaar op een barbecue.
    Bestrijk de kip tijdens het roosteren met de ingedampte boemboe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
86 kcal
4%344 kcal
Vetten
2 g.
2%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ajam singgang (kip in kokosmelk)