Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jamie's aardappeltjes uit de oven recept
Jamie's aardappeltjes uit de oven recept

Jamie's aardappeltjes uit de oven


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. of stand 7. Doe de blokjes in een grote pan water met wat zout en breng ze aan de kook. Laat ze meteen in een vergiet uitlekken en een paar minuten uitwassemen, tot ze min of meer droog zijn. Vermorzel de rozemarijnblaadjes in een vijzel of een Flavour Shaker. Verhit een beetje olijfolie of ganzenvet in een braadslee. Doe de tenen knoflook, aardappeltjes en rozemarijn erin. Bestrooi ze met peper en zout en hussel alles goed door elkaar. Zet de braadslee 20 tot 25 minuten in de oven, schud de aardappeltjes regelmatig en haal ze uit de oven wanneer ze lekker goudbruin en krokant zijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit jamie's aardappeltjes uit de oven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Oei, ziet er een lekker recept uit, maar als het va Jamie Oliver is, is dat niet eerlijk he. recepten mogen niet overgenomen worden...


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven