Jamie's aardappeltjes uit de oven

Jamie's aardappeltjes uit de oven

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden C. of stand 7. Doe de blokjes in een grote pan water met wat zout en breng ze aan de kook. Laat ze meteen in een vergiet uitlekken en een paar minuten uitwassemen, tot ze min of meer droog zijn. Vermorzel de rozemarijnblaadjes in een vijzel of een Flavour Shaker. Verhit een beetje olijfolie of ganzenvet in een braadslee. Doe de tenen knoflook, aardappeltjes en rozemarijn erin. Bestrooi ze met peper en zout en hussel alles goed door elkaar. Zet de braadslee 20 tot 25 minuten in de oven, schud de aardappeltjes regelmatig en haal ze uit de oven wanneer ze lekker goudbruin en krokant zijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit jamie's aardappeltjes uit de oven recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

Gemiddelde score 2 / 10 in 1 reactie
  • Oei, ziet er een lekker recept uit, maar als het va Jamie Oliver is, is dat niet eerlijk he. recepten mogen niet overgenomen worden...
    gaf dit recept 1/5 sterren

Laat uw reactie achter