MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gratin dauphinois

Gratin dauphinois recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes van 3 mm dik. Leg ze in een grote slakom en voeg zout, peper, muskaatnoot, melk en room toe. Meng alles goed.
Verwarm de oven voor op 175° C. Snijd het teentje knoflook in de lengte in twee en wrijf ermee over de bodem en de randen van een ovenschotel. Bestrijk die schotel dan lichtjes met olie.
Stort de aardappelmengeling in de schotel en plaats de gratin minstens een uur in de oven. Check tussendoor of de aardappelen gaar zijn door met een mes even in het midden te prikken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gratin dauphinois recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /