Gebakken aardappelen

Gebakken aardappelen

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de champions in stukjes en was ze schoon. Gooi een klontje boter in een koekenpan. Als die gesmolten is, doe je de uien erin. Wacht tot de uien iets zijn verkleurd. Gooi dan de aardappelschijfjes in de pan samen met de champions. Kruid het dan met wat kerriepoeder in de pan. Het moet een mooi kleurtje geven. Bak het ongeveer 10 minuten. Het is tevens wel afhankelijk of de aardappelschijfjes net uit de vriezer komen, want dan moet u wat langer door bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gebakken aardappelen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter