Aardappelgratin

Aardappelgratin

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schil en was de aardappels. Gaar ze in een afgesloten schaal in de magnetron op vol vermogen (800 watt) 4 minuten voor. Snijd de aardappels in dunne plakjes en leg ze in een beboterde schaal. Wissel een laag aardappels af met een laagje kaas en peper. Knijp de knoflook uit boven de melk, klop de room, eieren, peper en zout er door en giet het mengsel in de schaal. Dek de schaal af met de kaas. Verwarm in een voorverwarmde oven van 200 graden C. gedurende 25 minuten. Even checken of de schijfjes gaar zijn. Heel makkelijk te variŽren door schijfjes courgette of tomaat af te wisselen met de aardappelschijfjes

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardappelgratin recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter