AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Marinade kip saté

6 1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Marinade kip saté recept Scheut olijfolie in een schaal. Aanvullen met ketjap zodat je een bodempje hebt. Doe 2 goeie volle eetlepels suiker erbij en 1 theelepeltje sambal. 2 teentjes knoflook persen en erbij doen, wat citroensap en dan nog enkele druppeltjes olie. Goed door elkaar roeren en dan het vlees erbij en laten staan. Het kan trouwens met alle soorten vlees. Heerlijk met een stokbroodje of met witte rijst en een salade. De tijd van het marineren is net wat je zelf wilt. Hoe langer het vlees in de marinade staat hoe donker het vlees en hoe meer smaak hij opneemt. Wel tussendoor een aantal keer doorroeren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit marinade kip saté recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 5 recensies

  • Het is zeer aan te raden om het vlees na het marineren nog te bereiden door het te verhitten, bijvoorbeeld door bakken of roosteren.
  • Bedankt voor dit recept! Heb hem al eerder met kip gemaakt en vandaag is het de beurt aan wat hamlappen. Makkelijk, snel klaar en lekker!
  • Heerlijk en zo klaar heb het 8 uur in de marinade laten staan. Moet het vanavond weer maken en ook lekker voor de kleintjes. Dank je wel, groetjes Lenie
  • Scheut olijfolie in een schaal. Aanvullen met ketjap zodat je een bodempje hebt. Doe 2 goeie volle eetlepels suiker erbij en 1 theelepeltje sambal. 2 teentjes knoflook persen en erbij doen, wat citroensap.
  • Wanneer moet de citroen erdoor?
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /