Marinade kip satÚ

Marinade kip satÚ

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Scheut olijfolie in een schaal. Aanvullen met ketjap zodat je een bodempje hebt. Doe 2 goeie volle eetlepels suiker erbij en 1 theelepeltje sambal. 2 teentjes knoflook persen en erbij doen, wat citroensap en dan nog enkele druppeltjes olie. Goed door elkaar roeren en dan het vlees erbij en laten staan. Het kan trouwens met alle soorten vlees. Heerlijk met een stokbroodje of met witte rijst en een salade. De tijd van het marineren is net wat je zelf wilt. Hoe langer het vlees in de marinade staat hoe donker het vlees en hoe meer smaak hij opneemt. Wel tussendoor een aantal keer doorroeren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit marinade kip satÚ recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

Gemiddelde score 9.2 / 10 in 5 reacties
 • Het is zeer aan te raden om het vlees na het marineren nog te bereiden door het te verhitten, bijvoorbeeld door bakken of roosteren.
  GJK gaf dit recept 3/5 sterren
 • Bedankt voor dit recept! Heb hem al eerder met kip gemaakt en vandaag is het de beurt aan wat hamlappen. Makkelijk, snel klaar en lekker!
  Nina gaf dit recept 5/5 sterren
 • Heerlijk en zo klaar heb het 8 uur in de marinade laten staan. Moet het vanavond weer maken en ook lekker voor de kleintjes. Dank je wel, groetjes Lenie
  Lenie gaf dit recept 5/5 sterren
 • Scheut olijfolie in een schaal. Aanvullen met ketjap zodat je een bodempje hebt. Doe 2 goeie volle eetlepels suiker erbij en 1 theelepeltje sambal. 2 teentjes knoflook persen en erbij doen, wat citroensap.
  Jolien gaf dit recept 5/5 sterren
 • Wanneer moet de citroen erdoor?
  Janneke gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter