-
Het is zeer aan te raden om het vlees na het marineren nog te bereiden door het te verhitten, bijvoorbeeld door bakken of roosteren.
GJK gaf dit recept 3/5 sterren
-
Bedankt voor dit recept! Heb hem al eerder met kip gemaakt en vandaag is het de beurt aan wat hamlappen. Makkelijk, snel klaar en lekker!
Nina gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk en zo klaar heb het 8 uur in de marinade laten staan. Moet het vanavond weer maken en ook lekker voor de kleintjes. Dank je wel, groetjes Lenie
Lenie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Scheut olijfolie in een schaal. Aanvullen met ketjap zodat je een bodempje hebt. Doe 2 goeie volle eetlepels suiker erbij en 1 theelepeltje sambal. 2 teentjes knoflook persen en erbij doen, wat citroensap.
Jolien gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wanneer moet de citroen erdoor?
Janneke gaf dit recept 5/5 sterren