MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Mini-loempiaatjes

Mini-loempiaatjes recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Laat de filodeeglapjes ontdooien en leg het onder een vochtige theedoek tot gebruik. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Klop het ei in een kommetje los. Schep de kipreepjes in een kom om met de ketjap en knoflook en laat het 15 minuten intrekken. Rasp de winterwortel in hele dunne reepjes. Vouw de deegvellen op een werkvlak dubbel. Verdeel aan één kant de kipreepjes, wortel en taugé over een breedte van 8 cm op het deeg. Bestrijk het onbedekte deel van het deeg met losgeklopt ei. Vouw de zijkanten van het deeg naar binnen en rol de loempiaatjes op. Verhit het frituurvet tot 175 graden C. en frituur de loempiaatjes met 4 tegelijk in 6 minuten gaar en bruin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mini-loempiaatjes recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /