Mini-loempiaatjes

Mini-loempiaatjes

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Laat de filodeeglapjes ontdooien en leg het onder een vochtige theedoek tot gebruik. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Klop het ei in een kommetje los. Schep de kipreepjes in een kom om met de ketjap en knoflook en laat het 15 minuten intrekken. Rasp de winterwortel in hele dunne reepjes. Vouw de deegvellen op een werkvlak dubbel. Verdeel aan één kant de kipreepjes, wortel en taugé over een breedte van 8 cm op het deeg. Bestrijk het onbedekte deel van het deeg met losgeklopt ei. Vouw de zijkanten van het deeg naar binnen en rol de loempiaatjes op. Verhit het frituurvet tot 175 graden C. en frituur de loempiaatjes met 4 tegelijk in 6 minuten gaar en bruin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mini-loempiaatjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter