Kaas-uienbroodjes

Kaas-uienbroodjes

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel de uien en snijd of schaaf ze in zeer fijne ringen. Was de tijm en trek de blaadjes eraf op een paar na voor garnering. Verhit de boter in een anti-aanbaklaagpan. Bak de uien goudbruin in porties, breng op smaak met de tijm, het zout en de peper. Snijd de beide kazen in dunne plakken. Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg de boterhammen nast elkaar op het bakblik. Verdeel de uiringen over het brood en beleg de uiringen weer met de kaas. Gratineer de broodjes 5-8 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Was de tomaten en snijd ze in plakjes garneer met de overige tijm en de tomaten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaas-uienbroodjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter