AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kaas-uienbroodjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kaas-uienbroodjes recept Pel de uien en snijd of schaaf ze in zeer fijne ringen. Was de tijm en trek de blaadjes eraf op een paar na voor garnering. Verhit de boter in een anti-aanbaklaagpan. Bak de uien goudbruin in porties, breng op smaak met de tijm, het zout en de peper. Snijd de beide kazen in dunne plakken. Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg de boterhammen nast elkaar op het bakblik. Verdeel de uiringen over het brood en beleg de uiringen weer met de kaas. Gratineer de broodjes 6,5 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Was de tomaten en snijd ze in plakjes garneer met de overige tijm en de tomaten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaas-uienbroodjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /