MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Kaas-uienbroodjes

Kaas-uienbroodjes recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel de uien en snijd of schaaf ze in zeer fijne ringen. Was de tijm en trek de blaadjes eraf op een paar na voor garnering. Verhit de boter in een anti-aanbaklaagpan. Bak de uien goudbruin in porties, breng op smaak met de tijm, het zout en de peper. Snijd de beide kazen in dunne plakken. Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg de boterhammen nast elkaar op het bakblik. Verdeel de uiringen over het brood en beleg de uiringen weer met de kaas. Gratineer de broodjes 5-8 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Was de tomaten en snijd ze in plakjes garneer met de overige tijm en de tomaten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaas-uienbroodjes recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /