Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas-uienbroodjes recept
Kaas-uienbroodjes recept

Kaas-uienbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd of schaaf ze in zeer fijne ringen. Was de tijm en trek de blaadjes eraf op een paar na voor garnering. Verhit de boter in een anti-aanbaklaagpan. Bak de uien goudbruin in porties, breng op smaak met de tijm, het zout en de peper. Snijd de beide kazen in dunne plakken. Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg de boterhammen nast elkaar op het bakblik. Verdeel de uiringen over het brood en beleg de uiringen weer met de kaas. Gratineer de broodjes 6,5 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Was de tomaten en snijd ze in plakjes garneer met de overige tijm en de tomaten.

Allergenen Informatie

Voor dit kaas-uienbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven