Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Steek uit het rondjes van ca. 8 cm diameter.
  2. Druk kleine bolletjes uit de verse .
  3. Maak een draaibeweging, dat maakt het simpel.
  4. Leg een bolletje op het en vouw de uiteinden samen.
  5. Leg met de vouwzijde op een bakblik( met bakpapier!) Meng de met wat en een paar druppeltjes en bestrijk de bolletjes hiermee.
  6. Bak ca. 15-20 minuten in een voorgewarmde oven op ca. 200 graden C.
  7. Evt.
  8. een beetje komijnpoeder in het eimengsel als variatie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
  • worst kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • worst kan sporen bevatten van ei en Allergie in eidooiers
  • deeg en worst kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Borrel- bolletjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET

De meeste kan-.en klaar deegsoorten zijn al uitgerold, en hebben een prima dikte hiervoor. Het gaat hier om een snel hapje.
xina66 1 november 2010
Als je ook aangeeft dat je het deeg moet uitrollen op 3 mm dikte en ook aangeeft hoeveel deeg je nodig hebt. Zelf gebruik ik onderstaand recept 250 gr kwark 250 gr bloem 250 gr margarine 5 gr zout... Lees reactie
henny57 28 oktober 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
411 kcal
20%1644 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Borrel- bolletjes