Bojo

Bojo

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Alle ingrediŽnten goed mengen en de amandel essence druppelsgewijs naar smaak toevoegen. De massa overdoen in een beboterde cakeblik of in een vuurvaste overschaal, afmetingen 30 (l) x 20( b) x 7 (h) cm, hierop een paar klontjes boter leggen en in een voorverwarmde oven op 175-200 graden C. 1- 1 Ĺ uur bakken. Met een vork prikken om te kijken of de bojo goed gebakken is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bojo recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

  • Ik heb een aantal keren bojo gemaakt volgens jullie recept en het is een aanrader voor een ieder. Ik heb heel veel complimenten gekregen hierover. En ik heb zelfs bestellingen moeten doen voor bojo. Dank jullie wel. Het smaakt elke weer verrukkelijk. Grt, Radj
    Radj gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter