MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bleekselderij met dipsaus

Bleekselderij met dipsaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd reepjes van de bleekselderij en snijd ze in stukjes van 10 cm. Meng de mayonaise met yoghurt, sinaasappelsap, sinaasappelrasp, koriander en zout tot een romige dipsaus. Serveer de stengels met de dipsaus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bleekselderij met dipsaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /