MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Artisjok-tapenade

Artisjok-tapenade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de artisjokken in stukjes en maal ze fijn samen met de knoflook, de olijfolie, het parmezaanpoeder en de kruiden. Snijd het brood in schijfjes en toast of grill ze. Besmeer de toastjes met de tapenade. Serveer ze met de Gandaham. Versier met een beetje kervel en parmezaanpoeder

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit artisjok-tapenade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /