MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Worstenbroodjes

Worstenbroodjes recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Het meel, de gist en de margarine moeten op kamertemperatuur zijn. Maak het water lauwwarm. Los de gist op in een klein gedeelte van het water. (Als gedroogde gist gebruikt wordt, kan die gewoon met het meel vermengd worden). Vermeng de gist met het meel, voeg het grootste gedeelte van het water en het zout toe. Kneed alles grondig door elkaar. Als het deeg te droog is nog wat water toevoegen. Laat het deeg tot het dubbele volume rijzen. Vermeng het gehakt met de eieren, zout en peper en de kruiden. Weeg het deeg en verdeel het in 15 gelijke stukken. Rol deze uit tot een lapje van ca. 12 x 16 cm. Verdeel het gehakt ook in 15 gelijke delen, maak hiervan rolletjes en leg die op de deegplakjes. Vouw de zijkanten van het deeg over het worstje en rol het dan op. Druk de naden stevig op elkaar en leg ze met de naad naar beneden op een ingevette bakplaat. Strijk de bovenzijde af met losgeklopt ei. Bij 220° C 15 ą 20 minuten bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit worstenbroodjes recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /