Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes recept
Wentelteefjes recept

Wentelteefjes


Ingrediënten


64 3

Bereidingswijze


Klop in een schaal het ei met de suiker schuimig. Klop de melk en de kaneel erdoor. Snijd de sneetjes brood diagonaal door. Wentel ze door het ei-mengsel. Laat ze ongeveer 5 min. weken. Bak de wentelteefjes met 4 tegelijk in een koekepan met hete boter, in 2,5 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze voor het serveren met de basterdsuiker.

Serveersuggesties

n.v.t.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wentelteefjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 46 recensies

  • Heel lekker het is een vergeten snoepje van vroeger. Ik ben blij dat het nog eens aan bod komt.
    Christiane gaf dit recept op 3 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker! Dank je wel.
    Sidney gaf dit recept op 21 maart 2013 5 uit 5 sterren
  • Wel lekker, alleen een heel klein beetje flauw!
    Bezoeker gaf dit recept op 13 februari 2013 4 uit 5 sterren
  • Ik vond het heerlijk, maar wel een beetje flauw. Misschien te weinig suiker?
    Kim gaf dit recept op 10 februari 2013 4 uit 5 sterren
  • Heerlijk ik heb ze net gemaakt, maar is 5 minuten echt te lang ik heb ze er ongeveer 2 minuten in gehad heel erg lekker!
    Laura gaf dit recept op 19 januari 2013 4 uit 5 sterren
  • Heel erg lekker! alleen 5 minuten weken is VEEL te lang. Doe gewoon een paar seconde tot het brood genoeg vocht tot zich heeft genomen!
    Liekje gaf dit recept op 10 januari 2013 4 uit 5 sterren
  • Super lekker! Dank je.
    Brent gaf dit recept op 30 december 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik at ze eens "op chique" gemaakt van oud krentenbrood, met een vanillesaus als extra. Dus bakkers van nederland: "niet weggooien!", ik kom ze gratis ophalen.
    Nedcro gaf dit recept op 30 december 2012 4 uit 5 sterren
  • Ik ga ze maken.
    gaf dit recept op 15 december 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik heb de melk vervangen met sojamelk en de suiker door Stevia, in verband met voedselallergie van mijn kinderen. Maar het is een heerlijk recept!
    Wendy gaf dit recept op 3 december 2012 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven