Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes recept
Wentelteefjes recept

Wentelteefjes


Ingrediënten


64 3 11

Bereidingswijze


Klop in een schaal het ei met de suiker schuimig. Klop de melk en de kaneel erdoor. Snijd de sneetjes brood diagonaal door. Wentel ze door het ei-mengsel. Laat ze ongeveer 5 min. weken. Bak de wentelteefjes met 4 tegelijk in een koekepan met hete boter, in 2,5 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze voor het serveren met de basterdsuiker.

Serveersuggesties

n.v.t.

Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Wentelteefjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 46 recensies

 • Heel lekker het is een vergeten snoepje van vroeger. Ik ben blij dat het nog eens aan bod komt.
 • Lekker! Dank je wel.
 • Wel lekker, alleen een heel klein beetje flauw!
 • Ik vond het heerlijk, maar wel een beetje flauw. Misschien te weinig suiker?
 • Heerlijk ik heb ze net gemaakt, maar is 5 minuten echt te lang ik heb ze er ongeveer 2 minuten in gehad heel erg lekker!
 • Heel erg lekker! alleen 5 minuten weken is VEEL te lang. Doe gewoon een paar seconde tot het brood genoeg vocht tot zich heeft genomen!
 • Super lekker! Dank je.
 • Ik at ze eens "op chique" gemaakt van oud krentenbrood, met een vanillesaus als extra. Dus bakkers van nederland: "niet weggooien!", ik kom ze gratis ophalen.
 • Ik ga ze maken.
 • Ik heb de melk vervangen met sojamelk en de suiker door Stevia, in verband met voedselallergie van mijn kinderen. Maar het is een heerlijk recept!
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Deeglaagjes
  Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven