Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes recept
Wentelteefjes recept

Wentelteefjes


Ingrediënten


printad
64 3 11

Bereidingswijze


Klop in een schaal het ei met de suiker schuimig. Klop de melk en de kaneel erdoor. Snijd de sneetjes brood diagonaal door. Wentel ze door het ei-mengsel. Laat ze ongeveer 5 min. weken. Bak de wentelteefjes met 4 tegelijk in een koekepan met hete boter, in 2,5 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze voor het serveren met de basterdsuiker.

Serveersuggesties

n.v.t.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit wentelteefjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 46 recensies

  • Super lekker recept toen ik uit school kwam. Toen heb ik lekker wentelteefjes gegeten :)
  • Heel lekker het is een vergeten snoepje van vroeger. Ik ben blij dat het nog eens aan bod komt.
  • Lekker! Dank je wel.
  • Wel lekker, alleen een heel klein beetje flauw!
  • Ik vond het heerlijk, maar wel een beetje flauw. Misschien te weinig suiker?
  • Heerlijk ik heb ze net gemaakt, maar is 5 minuten echt te lang ik heb ze er ongeveer 2 minuten in gehad heel erg lekker!
  • Heel erg lekker! alleen 5 minuten weken is VEEL te lang. Doe gewoon een paar seconde tot het brood genoeg vocht tot zich heeft genomen!
  • Super lekker! Dank je.
  • Ik at ze eens "op chique" gemaakt van oud krentenbrood, met een vanillesaus als extra. Dus bakkers van nederland: "niet weggooien!", ik kom ze gratis ophalen.
  • Ik ga ze maken.
Alle recencies bekijken


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven