Wentelteefjes

Wentelteefjes

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Klop in een schaal het ei met de suiker schuimig. Klop de melk en de kaneel erdoor. Snijd de sneetjes brood diagonaal door. Wentel ze door het ei-mengsel. Laat ze ongeveer 5 min. weken. Bak de wentelteefjes met 4 tegelijk in een koekepan met hete boter, in 2-3 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze voor het serveren met de basterdsuiker.

Serveersuggesties

n.v.t.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit wentelteefjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (46)

Gemiddelde score 9.5 / 10 in 46 reacties
  • Super lekker recept toen ik uit school kwam. Toen heb ik lekker wentelteefjes gegeten :)
    Marit gaf dit recept 5/5 sterren
  • Heel lekker het is een vergeten snoepje van vroeger. Ik ben blij dat het nog eens aan bod komt.
    Christiane gaf dit recept 5/5 sterren
  • Lekker! Dank je wel.
    Sidney gaf dit recept 5/5 sterren
  • Wel lekker, alleen een heel klein beetje flauw!
    Bezoeker gaf dit recept 4/5 sterren
  • Ik vond het heerlijk, maar wel een beetje flauw. Misschien te weinig suiker?
    Kim gaf dit recept 4/5 sterren
  • Heerlijk ik heb ze net gemaakt, maar is 5 minuten echt te lang ik heb ze er ongeveer 2 minuten in gehad heel erg lekker!
    Laura gaf dit recept 4/5 sterren
  • Heel erg lekker! alleen 5 minuten weken is VEEL te lang. Doe gewoon een paar seconde tot het brood genoeg vocht tot zich heeft genomen!
    Liekje gaf dit recept 4/5 sterren
  • Super lekker! Dank je.
    Brent gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik at ze eens "op chique" gemaakt van oud krentenbrood, met een vanillesaus als extra. Dus bakkers van nederland: "niet weggooien!", ik kom ze gratis ophalen.
    Nedcro gaf dit recept 4/5 sterren
  • Ik ga ze maken.
    gaf dit recept 5/5 sterren
  • Meer reacties

Laat uw reactie achter