Turks brood met Nederlands beleg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd het Turkse brood overdwars doormidden.
    Besmeer beide helften met roomboter en bestrooi deze met (mild of pittig wat je maar lekker vindt).
  2. Beleg de broden royaal met ham en daarna royaal met .
  3. Deponeer er de stukjes overheen.
  4. Doe een heel klein tipje op de .
  5. Kan ook heel goed vloebare zijn.
  6. Doe dan 1 drupje er op.
    Bak de broden af op een temperatuur van 200 graden celsiusof zet de broden even onder de hete grill.
  7. Het gaat er om dat de gaat smelten en de licht gekleurd is.
  8. Voor de kleur een heel klein beetje er over strooien.
  9. Maak af met wat blaadjes .
25
25
25

Variaties op Turks brood met Nederlands beleg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Turks brood met Nederlands beleg
VariatieAantalGang
Turks brood met Nederlands beleg1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
  • turks brood, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
149 kcal
7%596 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Turks brood met Nederlands beleg