-
Helaas Pol,
Sira heeft gelijk,jouw recept is niet compleet,maar je hebt het nu verder uitgelegd en je kan ook soms "sorry" tegen iemand zeggen. Commentaar op iets is lang niet altijd negatief, maar het kan iemand wel aan het denken zetten.
Erwin gaf dit recept 4/5 sterren
-
In 1 woord "heerlijk"
Was ff uitproberen maar het is me gelukt!
Odette gaf dit recept 4/5 sterren
-
Geen idee wat je bedoel met: "laat het deeg warm worden,haal het uit de oven en rek het uit"?
HELP! Lan iemand dat wat duidelijker uitleggen(a.u.b.) want als het deeg warm is dan kan ik het niet maar beetpakken en als ik het wat langer laat liggen en gaat uitrekken scheurt de hele bovenkant en van rijzen is dan geen sprake meer.
J. v/d Spoel gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn moeder bakt zelf brood van hele goede kwaliteit meel. Maar pide word het nooit echt is er een ander meel voor nodig?
Gerard gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik snap niet wat je met het anderen meel doet van het Turkse brood.
Moet je dat erbij doen als je het drie minuten heb laten staan voor de gist oplossing?
Dolly gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ga het morgen bakken. Was erg blij met de uitleg van de rest van de bloem. Heb ook in mijn hoofd geknoopt dat zout gist afbreekt. Hmmm ik ben benieuwd hoe het gaat smaken.
Ellen gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super recept 4 heerlijke broden
Boekeltje gaf dit recept 3/5 sterren
-
En op hoeveel graden moet de oven want er staat laat het heet worden maar wat is heet hoeveel graden precies?
Vero gaf dit recept 5/5 sterren
-
Niet iedereen is een even ervaren broodbakker Pol. Dus ik vind je reactie een beetje scherp. Ik ben wel een ervaren broodbakker en ik moest ook al even nadenken waar de rest van de bloem was gebleven. Een minder ervaren bakker zal het gewoon niet weten. Ik vind dat je als je een recept plaatst, je dit compleet moet doen. En als je wat bent vergeten, vul je dit later aan. Ik ga vandaag proberen een glutenvrije variant te maken hierop. Ik zal proberen mijn ervaringen daarmee ook te publiceren voor de glutenvrije mensen onder ons.
Sira gaf dit recept 5/5 sterren
-
Niet iedereen is even ervaren in het bakken van brood. Dus ik vind je reactie erg scherp Pol. Juist als je een recept plaatst moet het compleet zijn. Ook onervaren mensen willen het kunnen maken. Ik ben een ervaren broodbakker, maar ik moest ook even nadenken en zoeken wáár de overige 3/4 bloem toegevoegd moest worden.
Sira gaf dit recept 5/5 sterren
-
Eerst voeg je bij het gistmengsel 1/4 van de bloem (dus 125g). Meng dit goed en voeg dan de overige 3/4 toe, wat voor velen blijkbaar niet duidelijk is. Dan pas het zout, want zout breekt gist af.
Goed recept! Sommige mensen moeten misschien eerst eens logisch nadenken vooraleer ze een reactie schrijven.
Pol gaf dit recept 5/5 sterren
-
Niet veel reacties terug, dus ga er vanuit dat je in de zin bedoeld tot alle bloem verwerkt is? dat je daar ergens het stukje 3/4 had moeten noemen? Misschien nu wel een reactie?
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik vind het inderdaad onlogisch dat je er er zoveel bloem bij moet doen terwijl je er 3/4 van over houd. Trouwens was hij wel lekker.
Boeoek gaf dit recept 4/5 sterren
-
4 porties, uit 3 broden, en dan met 1/4 van de hoeveelheid bloem. Onlogisch, dus onzin!
Hunter gaf dit recept 1/5 sterren
-
Mijn vraag is het zelfde als hierboven. Graag meer uitleg.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik vraag mij af waar ik die andere 3/4 bloem in verbruiken moet. U geeft op dat we om te beginnen 1/4 bloem moeten gebruiken. Maar waar is die overige 3/4 in verwerkt? En hoe lang moet ik de broden bij de eerste ovenplaatsing heet laten worden? Naar mijn gevoel is de uitleg niet helemaal compleet. Graag meer uitleg.