MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons

Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De ui, champignons (eerst borstelen) en paprika klein snijden. Het stokbrood doorsnijden en uithollen. Het gehakt rullen zonder boter, afgieten en apart houden. In de boter de ui fruiten. Dan de champignons, paprika en knoflook(geperst) erbij fruiten. Het gehakt terug erbij doen. De ketjap, sambal, zout en peper na smaak toevoegen. Alles laten garen en eventueel afgieten voordat je het stokbrood ermee vult.

Serveersuggesties

Heerlijk met een frisse salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /