AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept De ui, champignons (eerst borstelen) en paprika klein snijden. Het stokbrood doorsnijden en uithollen. Het gehakt rullen zonder boter, afgieten en apart houden. In de boter de ui fruiten. Dan de champignons, paprika en knoflook(geperst) erbij fruiten. Het gehakt terug erbij doen. De ketjap, sambal, zout en peper na smaak toevoegen. Alles laten garen en eventueel afgieten voordat je het stokbrood ermee vult.

Serveersuggesties

Heerlijk met een frisse salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /