Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept
Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept

Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De ui, champignons (eerst borstelen) en paprika klein snijden. Het stokbrood doorsnijden en uithollen. Het gehakt rullen zonder boter, afgieten en apart houden. In de boter de ui fruiten. Dan de champignons, paprika en knoflook(geperst) erbij fruiten. Het gehakt terug erbij doen. De ketjap, sambal, zout en peper na smaak toevoegen. Alles laten garen en eventueel afgieten voordat je het stokbrood ermee vult.

Serveersuggesties

Heerlijk met een frisse salade.

Allergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Vers thuisbezorgd
  Niet naar de supermarkt of inspiratieloos voor me uitstaren bij het opstellen van een boodschappenlijstje: een maaltijdbox maakt dat allemaal overbodig. Ik heb het een tijdje geprobeerd, en waardeerde het dat ik verse producten en originele recepten thuisbezorgd kreeg, maar ben uiteindelijk toch weer overgestapt op het normale supermarktshoppen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven