Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons

Gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

De ui, champignons (eerst borstelen) en paprika klein snijden. Het stokbrood doorsnijden en uithollen. Het gehakt rullen zonder boter, afgieten en apart houden. In de boter de ui fruiten. Dan de champignons, paprika en knoflook(geperst) erbij fruiten. Het gehakt terug erbij doen. De ketjap, sambal, zout en peper na smaak toevoegen. Alles laten garen en eventueel afgieten voordat je het stokbrood ermee vult.

Serveersuggesties

Heerlijk met een frisse salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevuld stokbrood het gehakt, paprika en champignons recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter