MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Broodje bakkeljauw

Broodje bakkeljauw recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Onthuidt de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten. Spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. Verhit 7 eetlepels olie en roerbak de bakkeljauw in enkele minuten goudbruin. Voeg 5 eetlepels bakkeljauw (roebakmix), de tomaten, de tomatenpuree, de trassie en 1/4 kopje water toe en schep het om; het geheel 10 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten stoven. Snijd de broodjes open, beboter beide zijden en beleg ze met de bakkeljauw. Garneer met zuurgoed of met sla en tomaten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit broodje bakkeljauw recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /