-
Vetstof voeg je samen met zout en bloem toe.
Mijn ervaring is overigens wel dat als je na een uur rijzen de boel samendrukt en dan weer laat rijzen, het lang zover niet naar boven komt als de eerste keer. Ik heb het brood na 1x rijzen in de oven gedaan, wat ook prima lukte.
Henk gaf dit recept 5/5 sterren
-
Op welke plaats staat het brood in de oven?
Irene Reichholdt gaf dit recept 5/5 sterren
-
Zoals ik kan zien aan het gewicht is het verse gist, en de vetstof doet mengt men samen met de bloem. beste is het zout te stooien aan de rand van het bloem, want als het in contact komt met de gist zal je brood niet rijzen... aangezien zout gist doodt.
Lorenzo Schoenmakers gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb de boter er doorheen gedaan op het moment dat ik het zout door de bloem had gedaan.
Jade gaf dit recept 4/5 sterren
-
Is dit droge of verse gist?
Apawa gaf dit recept 5/5 sterren
-
Vraagje, waar gebruik je de vetstof dan? zie het niet terug in het recept! Wil het graag eens proberen.
Babs gaf dit recept 5/5 sterren