Allergie informatie: Zelfgemaakte sandwichspread
Terug naar het receptIngrediënten
- 120 gram magere kwark
- 2 eetlepels limoensap
- 1 ui
- 0,5 komkommer
- 2 tomaten
- 0,5 rode paprika
- 4 augurken
- 1 eetlepel kappertjes
- 0,25 bosje peterselie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte runderbouillon
Met runderpoulet, wortels en prei uit Nederland
6 porties - 2 uur en 50 minuten
Soepen - bettyvandijk - Crossini met rauwe ham
Met crossini's, rauwe ham en olijftapenade uit Italie
6 porties - 20 minuten
Voorgerechten - femkemarieke - Zelfgemaakte kippenbouillon
Met kip, laurier en peterselie uit Nederland
6 porties - 1 uur en 40 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte puntzakje met knapperige groente
Met pannenkoekenmix, oosterse roerbakmix en hamreepjes uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - peterstam
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Zelfgemaakte sandwichspread
- Allergieen informatie