Uienchutney

Uienchutney

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verhit in een braadpan de zonnebloemolie en fruit hierin de knoflook
Voeg de uien en appels toe en bak die ca. 20 minuten op laag vuur.
Roer er de suiker, wijnazijn, koenjit, kerriepoeder, gemberpoeder, kaneel, zout en versgemalen peper door en laat ca. 20 minuten tot een dikke massa inkoken.
Roer er de rozijnen door en laat nog 5 minuten koken.
Schep de chutney in 3 brandschone potjes, leg bovenop een nat stukje plasticfolie, draai de deksels erop en zet de potjes 10 minuten op hun kop.
De chutney is lekker na ca. 4 weken en blijft een jaar goed.
Bron: © familie recept

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit uienchutney recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

  • Heerlijk recept, gemakkelijk te maken. Zalig gekruid en lekker fris met die appel. Een aanrader!
    Madame Montaut gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter