AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Telor Kerrie (eieren in kerriesaus met uien)

Ingrediënten

Bereidingswijze

Eieren pellen. Laat ze tot gebruik in warm water liggen (ei gaart niet door).
Verhit de olie en bak hier in de uien, kerrie en de sambal. Voeg daarna de knoflook toe en schenk gelijk de bouillon er bij. Laat dit 4 minuten doorkoken. Roer dan de santenmix er door. Zout en peper naar smaak toevoegen. Doe de gehalveerde eieren er bij. Laat nogmaals 4 minuten zachtjes sudderen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit telor kerrie (eieren in kerriesaus met uien) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /