Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Telor Kerrie (eieren in kerriesaus met uien)


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Eieren pellen. Laat ze tot gebruik in warm water liggen (ei gaart niet door).
Verhit de olie en bak hier in de uien, kerrie en de sambal. Voeg daarna de knoflook toe en schenk gelijk de bouillon er bij. Laat dit 4 minuten doorkoken. Roer dan de santenmix er door. Zout en peper naar smaak toevoegen. Doe de gehalveerde eieren er bij. Laat nogmaals 4 minuten zachtjes sudderen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit telor kerrie (eieren in kerriesaus met uien) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven