AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Tapas tortilla

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tapas tortilla recept Pel en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak de ui en de aardappelblokjes op laag vuur met de deksel op de pan, in ± 10 minuten gaar, maar niet bruin. Schep af en toe om. Bestrooi de aardappelblokjes met zout en cayennepeper. Klop de eieren los in een kom. Snijd de salami in reepjes en roer deze, samen met de olijven, door het eimengsel. Schep de ui en aardappelblokjes uit het bakvet en roer het door het eimengsel. Schenk het eiermengsel in een pan en verdeel de vulling over de bodem. Bak de tortilla op middelhoog vuur ± 15 min tot de bovenkant droog is. Laat de tortilla in de pan afkoelen. Snijd de tortilla in 16 puntjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tapas tortilla recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /