Tapas tortilla

Tapas tortilla

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak de ui en de aardappelblokjes op laag vuur met de deksel op de pan, in 10 minuten gaar, maar niet bruin. Schep af en toe om. Bestrooi de aardappelblokjes met zout en cayennepeper. Klop de eieren los in een kom. Snijd de salami in reepjes en roer deze, samen met de olijven, door het eimengsel. Schep de ui en aardappelblokjes uit het bakvet en roer het door het eimengsel. Schenk het eiermengsel in een pan en verdeel de vulling over de bodem. Bak de tortilla op middelhoog vuur 15 min tot de bovenkant droog is. Laat de tortilla in de pan afkoelen. Snijd de tortilla in 16 puntjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tapas tortilla recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter