Taboulé (Peterseliesalade)

Taboulé (Peterseliesalade)

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Week de burghul (Turkse grof gemalen en gestoomde tarwe) 10 minuten in koud water en knijp het goed uit. Meng er het citroensap en de olijfolie door plus zout en peper. Roer en laat een half uur staan. Was en droog de peterselie en de munt. Verwijder de stelen en hak de blaadjes ragfijn, maar maak er geen pulp van. Ontvel de tomaten door ze even in kokend water te houden, verwijder zaad en vocht en snijd ze in kleine blokjes. Meng vlak voor het opdienen alles door elkaar en bestrooi met gehakte lenteui. Serveer met het hart van de bindsla. Je gebruikt de blaadjes om de taboulé mee op te scheppen en te eten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit taboulé (peterseliesalade) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter