Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucola met zeekraal salade recept
Rucola met zeekraal salade recept

Rucola met zeekraal salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de bruine stukjes van de zeekraal.
Blancheer de zeekraal een paar minuten in ruim gezouten kokend water.
Spoel koud onder de kraan en laat goed uitlekken.
Maak een dressing van citroensap, olijfolie, mosterd, zout en peper.
Schaaf de venkel erg dun en meng met de zeekraal de rucola, lente-ui, peterselie.
Voeg de dressing na behoefte toe ( achteraf om het zo fris mogelijk te houden ).

Serveersuggesties

Lekker bij vis gerechten, of als frisse salade. Ik heb alle ingredienten uit eigen tuin en/of biologisch op de markt gekocht. Past in een verantwoord eten menu

Allergenen Informatie

Voor dit rucola met zeekraal salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven