MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Rucola met zeekraal salade

Rucola met zeekraal salade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwijder de bruine stukjes van de zeekraal.
Blancheer de zeekraal een paar minuten in ruim gezouten kokend water.
Spoel koud onder de kraan en laat goed uitlekken.
Maak een dressing van citroensap, olijfolie, mosterd, zout en peper.
Schaaf de venkel erg dun en meng met de zeekraal de rucola, lente-ui, peterselie.
Voeg de dressing na behoefte toe ( achteraf om het zo fris mogelijk te houden ).

Serveersuggesties

Lekker bij vis gerechten, of als frisse salade. Ik heb alle ingredienten uit eigen tuin en/of biologisch op de markt gekocht. Past in een verantwoord eten menu

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rucola met zeekraal salade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /