Ragout

Ragout

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Van het gehakt heel kleine gehaktballetjes maken. De kipfilet laten trekken met de bouillonblokken en de kleine gehaktballetjes. Als de kip gaar is deze uit de bouillon halen, en fijn snijden De champignons in schijfjes snijden en toevoegen aan de bouillon en even mee laten koken. Dan de peper, nootmuskaat en het sap van de citroen toevoegen. Alles even laten doorkoken en dan binden met wat bloem en het eigeel. De fijn gesneden kip terug doen en alles nog even goed door roeren.
Bron: © van oud tante

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ragout recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter