AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Raapstelen stamppot

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Raapstelen stamppot recept Kook de aardappelen gaar in water met wat zout. Giet goed af en laat even droogstomen. Maak de aardappelen heel fijn met een aardappelstamper.
Doe beetje bij beetje de warme melk erbij en werk die met de aardappelstamper door de aardappelen tot er een mooi gladde puree ontstaat. Roer er dan de boter en de mosterd door. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de raapstelen klein en roer ze met een houten lepel door de puree tot ze een beetje slinken.

Smaak goed bij gebraden kogelbiefstuk met champignons (voor recept zie hieronder) of de gebakken koolvisfilet uit de maaltijd van de week hierboven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit raapstelen stamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /