Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapstelen stamppot recept
Raapstelen stamppot recept

Raapstelen stamppot


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar in water met wat zout. Giet goed af en laat even droogstomen. Maak de aardappelen heel fijn met een aardappelstamper.
Doe beetje bij beetje de warme melk erbij en werk die met de aardappelstamper door de aardappelen tot er een mooi gladde puree ontstaat. Roer er dan de boter en de mosterd door. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de raapstelen klein en roer ze met een houten lepel door de puree tot ze een beetje slinken.

Smaak goed bij gebraden kogelbiefstuk met champignons (voor recept zie hieronder) of de gebakken koolvisfilet uit de maaltijd van de week hierboven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit raapstelen stamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven