MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Raapstelen stamppot

Raapstelen stamppot recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar in water met wat zout. Giet goed af en laat even droogstomen. Maak de aardappelen heel fijn met een aardappelstamper.
Doe beetje bij beetje de warme melk erbij en werk die met de aardappelstamper door de aardappelen tot er een mooi gladde puree ontstaat. Roer er dan de boter en de mosterd door. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de raapstelen klein en roer ze met een houten lepel door de puree tot ze een beetje slinken.

Smaak goed bij gebraden kogelbiefstuk met champignons (voor recept zie hieronder) of de gebakken koolvisfilet uit de maaltijd van de week hierboven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit raapstelen stamppot recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /