AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pruimenchutney

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pruimenchutney recept Doe de ingrediŽnten in een pan en laat dit ongeveer 1 uur zachtjes koken. Steriliseer ondertussen 4 tot 5 jampotjes (afhankelijk van de grootte) 10 minuten in een oven van 160 graden C. Vul de potjes met de hete chutney en draai de deksel erop. Zet, tijdens het vullen, de potjes op een doek zodat deze niet barsten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pruimenchutney recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /