Paprikasalade - Ensalada de pimientos

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200-220 graden.
  2. de 's afspoelen onder de kraan en droog deppen.
  3. Vervolgens de 's insmeren met en in de oven roosteren.
  4. Dit kan het beste door nu ook de grill aan te zetten en de 's bovenin de oven te plaatsen.
  5. Hou in de gaten dat je ze af en toe moet draaien maar ze moeten een zwart verbrand velletje krijgen.
    Zijn alle 's na ca. 35-40 minuten geroosterd en zwart geblakerd haal ze dan uit de oven en doe de 's (let op zijn nu dus gloeiend heet!)in een plastic zak en bind deze dicht.

    Haal na 20 minuten de 's uit de zak en laat even afkoelen.

    Nu komt het meest tijdrovende van alles.
  6. Verwijder de stelen, pitten en de geblakerde velletjes.
  7. Mocht er een klein stukje geblakerd vel blijven zitten dan is dat niet zo erg hoor het geeft zelfs wat extra smaak.

    Zet de 's in een bakje in de koelkast totdat je de salade wilt opmaken.

    Haal de 's uit de koelkast en giet ze af maar bewaar het vocht voor de dressing.
  8. De opmaak is simpel snij de 's in reepjes van ongeveer 1 cm breed en vermeng met de dun gesneden uienringen en blokjes ontvelde tomaat.
    Maak een dressing van het bewaarde sap de , azijn, , en fijn gehakte basilicum.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
76 kcal
3%304 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprikasalade - Ensalada de pimientos