Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kook de en laat deze afkoelen.
    Maak de kip filets schoon en snij deze in blokjes.
    Was de taugé en laat deze goed uitlekken.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Maak de dc schoon en snij deze in blokjes.
    Maak de schoon en snij deze in reepjes.
    Verhit de in de wok.
    Fruit de en aan in de wok tot deze begint te kleuren.
    Voeg de kip toe als de uien en licht begint te kleuren.
    Voeg de toe en bak deze aan tot deze beet gaar is.
    Voeg de toe en schep het geheel goed door en laar het slinken
    Voeg het toe.
    Schep er tot slot de taugé en de door.
    Serveer met sambal en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Moet je de kip niet bakken en er doorheen gooien?
Imke 17 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
496 kcal
24%1984 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
66 g.
25%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi)