AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Ijsbergsla met yoghurtsaus

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ijsbergsla met yoghurtsaus recept Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Giet de maiskorrels en de mandarijnen af. Vang het sap van de mandarijnen op. Roer de ingrediŽnten voor de saus door elkaar, breng op smaak met zout, peper en eventueel wat sap van de mandarijnen. Schep in een schaal alle ingrediŽnten voor de salade door elkaar en meng de saus erdoor.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ijsbergsla met yoghurtsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat een heerlijk sausje! En lekker gemakkelijk.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /