Ijsbergsla met yoghurtsaus

Ijsbergsla met yoghurtsaus

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Giet de maiskorrels en de mandarijnen af. Vang het sap van de mandarijnen op. Roer de ingrediŽnten voor de saus door elkaar, breng op smaak met zout, peper en eventueel wat sap van de mandarijnen. Schep in een schaal alle ingrediŽnten voor de salade door elkaar en meng de saus erdoor.
Bron: © Via oud kookboekje

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ijsbergsla met yoghurtsaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Wat een heerlijk sausje! En lekker gemakkelijk.
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter