Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ijsbergsla met yoghurtsaus recept
Ijsbergsla met yoghurtsaus recept

Ijsbergsla met yoghurtsaus


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Giet de maiskorrels en de mandarijnen af. Vang het sap van de mandarijnen op. Roer de ingrediŽnten voor de saus door elkaar, breng op smaak met zout, peper en eventueel wat sap van de mandarijnen. Schep in een schaal alle ingrediŽnten voor de salade door elkaar en meng de saus erdoor.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ijsbergsla met yoghurtsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat een heerlijk sausje! En lekker gemakkelijk.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven