Huzarensalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Stamp de fijn.
  2. Snij de plakken in kleine blokjes.
  3. Snipper de fijn.
  4. Schil de , haal de klokhuizen eruit en snijd de in kleine blokjes.
  5. Pel de sinasappels en snijd deze in kleine stukjes en gebruik ook het sap.
  6. Snijd de fijn.
  7. Voeg alle gesneden produkten bij de aardappels in stamp het fijn.
  8. Voeg dan de bakjes vleessalade toe en naar smaak de , of fritessaus en en een paar lepels augurkensap.
  9. Roer dit door elkaar heen en voeg eventueel naar smaak meer saus of sap toe.
  10. Kook de hard en snijd deze in plakjes of partjes.
  11. Snijd de tomtaten in plakjes of partjes.
  12. Snijd nog wat in reepjes.
  13. Pel de manderijntjes en pel ze in partjes.
  14. Gebruik de , , en manderijnenpartjes voor de garnering.
  15. Versier eventueel nog wat met en of fritessaus.
  16. Laat de salade staan in de koelkast.
  17. Na een uur zijn alle smaken in elkaar ingewerkt.
  18. Kook de hard.
  19. Snijd de in schijfjes of partjes voor de garnering.
25
25
25

Variaties op Huzarensalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Huzarensalade
VariatieAantalGang
Huzarensalade8Salades
Indische huzarensalade1Speciale gelegenheden
Soort huzarensalade1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ketchup en mayonaise
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup, mayonaise, slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
112 kcal
5%672 kcal
Vetten
4 g.
6%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Huzarensalade