Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige knoedel recept
Hartige knoedel recept

Hartige knoedel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van de bloem, het water, de kruiden en het zout een niet te stevig deeg maken. Uitrollen en er dan rondjes met een doorsnede van 7 centimeter uitsteken. Het vlees zeer fijn hakken. Mengen met de ui en knoflook. Hiervan balletjes maken. Op elk deegrondje een balletje leggen en het balletje omwikkelen met het deeg, zodat de vulling niet meer te zien is. De randen goed aandrukken. Eventueel eerst de randen met warm water nat maken. De knoedels in kokend water met ruim zout in 20 minuten gaar laten worden. Laten uitlekken, op een schaal leggen en eventueel overgieten met een bijpassende saus.

Allergenen Informatie

Voor dit hartige knoedel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hartige knoedel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Waar is het gehakt gebleven?
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven