Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige knoedel recept
Hartige knoedel recept

Hartige knoedel


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Van de bloem, het water, de kruiden en het zout een niet te stevig deeg maken. Uitrollen en er dan rondjes met een doorsnede van 7 centimeter uitsteken. Het vlees zeer fijn hakken. Mengen met de ui en knoflook. Hiervan balletjes maken. Op elk deegrondje een balletje leggen en het balletje omwikkelen met het deeg, zodat de vulling niet meer te zien is. De randen goed aandrukken. Eventueel eerst de randen met warm water nat maken. De knoedels in kokend water met ruim zout in 20 minuten gaar laten worden. Laten uitlekken, op een schaal leggen en eventueel overgieten met een bijpassende saus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hartige knoedel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Waar is het gehakt gebleven?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven