MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Hartige knoedel

Hartige knoedel recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Van de bloem, het water, de kruiden en het zout een niet te stevig deeg maken. Uitrollen en er dan rondjes met een doorsnede van 7 centimeter uitsteken. Het vlees zeer fijn hakken. Mengen met de ui en knoflook. Hiervan balletjes maken. Op elk deegrondje een balletje leggen en het balletje omwikkelen met het deeg, zodat de vulling niet meer te zien is. De randen goed aandrukken. Eventueel eerst de randen met warm water nat maken. De knoedels in kokend water met ruim zout in 20 minuten gaar laten worden. Laten uitlekken, op een schaal leggen en eventueel overgieten met een bijpassende saus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hartige knoedel recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Waar is het gehakt gebleven?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /