Gevulde aardappelbakjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Schil en was de .
  3. Kook de in water met in 20 minuten gaar.
  4. Giet ze af en pureer ze.
  5. Klop 1 eierdooier, de en door de puree.
  6. Vet de binnenkanten van 4 ovenvaste bakjes met een doorsnede van 15 cm in met .
  7. Druk het aardappeldeeg tegen de binnenkanten van de bakjes.
  8. Klop de tweede eierdooier los en bestrijk het deeg er mee.
  9. Bak de aardappeldeegbakjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en neem de bakjes uit de oven.
  10. Snijd de in kleine stukjes.
  11. Rasp de en snijd ze in kleine stukjes.
  12. Maak de schoon en snijd ze in kleine stukjes.
  13. Verhit de in een koekenpan en roerbak de groenten in 8 minuten beetgaar.
  14. Roer de door de groenten en laat het even binden.
  15. Breng het op smaak met .
  16. Was de en verdeel ze over 4 bordjes.
  17. Leg op elk bordje een aardappelbakje en schep de groenten erin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter om in te vetten, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter om in te vetten, kaas, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter om in te vetten, kaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
162 kcal
8%648 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde aardappelbakjes