Gesmoorde paprika

Gesmoorde paprika

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in smalle repen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd ze in stukjes. Verhit de boter met olie in een braadpan en bak de ui al roerend op laag vuur 10 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak het 8 minuten. Voeg de tomaat en oregano toe en laat het 10 minuten afgedekt pruttelen. Voeg de azijn toe en breng het op smaak met zout. Laat het geheel al roerend 5 minuten koken tot het vocht verdampt is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gesmoorde paprika recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter