MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gesmoorde paprika

Gesmoorde paprika recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in smalle repen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd ze in stukjes. Verhit de boter met olie in een braadpan en bak de ui al roerend op laag vuur 10 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak het 8 minuten. Voeg de tomaat en oregano toe en laat het 10 minuten afgedekt pruttelen. Voeg de azijn toe en breng het op smaak met zout. Laat het geheel al roerend 5 minuten koken tot het vocht verdampt is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gesmoorde paprika recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /