Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesmoorde paprika recept
Gesmoorde paprika recept

Gesmoorde paprika


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in smalle repen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd ze in stukjes. Verhit de boter met olie in een braadpan en bak de ui al roerend op laag vuur 10 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak het 8 minuten. Voeg de tomaat en oregano toe en laat het 10 minuten afgedekt pruttelen. Voeg de azijn toe en breng het op smaak met zout. Laat het geheel al roerend 5 minuten koken tot het vocht verdampt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gesmoorde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Geweldige noten
    Noten

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven