Geroosterde tomaten

Geroosterde tomaten

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden C. Halveer de tomaten en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout en suiker. Rooster de tomaten in het midden van de oven in 25 minuten zacht en bruin. Snijd de olijven in stukjes. Meng de azijn en olie door de olijven. Verdeel de tomaten oven 4 bordjes. Lepel het vocht uit de ovenschaal erover. Scheur de basilicum in stukjes en verdeel het over de tomaten. Schenk de dressing over de tomaten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroosterde tomaten recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter