MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Geroosterde tomaten

Geroosterde tomaten recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden C. Halveer de tomaten en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout en suiker. Rooster de tomaten in het midden van de oven in 25 minuten zacht en bruin. Snijd de olijven in stukjes. Meng de azijn en olie door de olijven. Verdeel de tomaten oven 4 bordjes. Lepel het vocht uit de ovenschaal erover. Scheur de basilicum in stukjes en verdeel het over de tomaten. Schenk de dressing over de tomaten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroosterde tomaten recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /