Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde tomaten recept
Geroosterde tomaten recept

Geroosterde tomaten


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Halveer de tomaten en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout en suiker. Rooster de tomaten in het midden van de oven in 25 minuten zacht en bruin. Snijd de olijven in stukjes. Meng de azijn en olie door de olijven. Verdeel de tomaten oven 4 bordjes. Lepel het vocht uit de ovenschaal erover. Scheur de basilicum in stukjes en verdeel het over de tomaten. Schenk de dressing over de tomaten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroosterde tomaten recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven