Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappel recept
Gepofte aardappel recept

Gepofte aardappel


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Voorbereiding: Kook de binten met schil in water zonder zout (!) in ca. 10 minuten gaar. Leg ze direct na de kooktijd in een vergiet en direct na het uitlekken elk apart in aluminiumfolie en vouw dat dicht. Bereiding: Leg de aardappelen met folie in de oven tot ze door en door heet zijn. Maak intussen de saus. Vermeng de mayonaise, crème fraîche, knoflook, bieslook, peterselie en eventueel peper en zout. Vouw van de aardappels de folie gedeeltelijk open en snijd de aardappel in de lengte half in. Schep de saus in de gleuf, serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Gepofte aardappel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • 10/15 minuten in de magnetron en gaar zijn de aardappelen.
  • Het is lekker, duurt alleen lang voordat de aardappelen klaar zijn.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven