Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappel recept
Gepofte aardappel recept

Gepofte aardappel


Ingrediënten


printad
9

Bereidingswijze


Voorbereiding: Kook de binten met schil in water zonder zout (!) in ca. 10 minuten gaar. Leg ze direct na de kooktijd in een vergiet en direct na het uitlekken elk apart in aluminiumfolie en vouw dat dicht. Bereiding: Leg de aardappelen met folie in de oven tot ze door en door heet zijn. Maak intussen de saus. Vermeng de mayonaise, crème fraîche, knoflook, bieslook, peterselie en eventueel peper en zout. Vouw van de aardappels de folie gedeeltelijk open en snijd de aardappel in de lengte half in. Schep de saus in de gleuf, serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gepofte aardappel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • 10/15 minuten in de magnetron en gaar zijn de aardappelen.
  • Het is lekker, duurt alleen lang voordat de aardappelen klaar zijn.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven