Gepofte aardappel

Gepofte aardappel

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Voorbereiding: Kook de binten met schil in water zonder zout (!) in ca. 10 minuten gaar. Leg ze direct na de kooktijd in een vergiet en direct na het uitlekken elk apart in aluminiumfolie en vouw dat dicht. Bereiding: Leg de aardappelen met folie in de oven tot ze door en door heet zijn. Maak intussen de saus. Vermeng de mayonaise, crème fraîche, knoflook, bieslook, peterselie en eventueel peper en zout. Vouw van de aardappels de folie gedeeltelijk open en snijd de aardappel in de lengte half in. Schep de saus in de gleuf, serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gepofte aardappel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 9 / 10 in 2 reacties
  • 10/15 minuten in de magnetron en gaar zijn de aardappelen.
    Jolanda gaf dit recept 5/5 sterren
  • Het is lekker, duurt alleen lang voordat de aardappelen klaar zijn.
    Mooimeid gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter