MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gepofte aardappel

Gepofte aardappel recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voorbereiding: Kook de binten met schil in water zonder zout (!) in ca. 10 minuten gaar. Leg ze direct na de kooktijd in een vergiet en direct na het uitlekken elk apart in aluminiumfolie en vouw dat dicht. Bereiding: Leg de aardappelen met folie in de oven tot ze door en door heet zijn. Maak intussen de saus. Vermeng de mayonaise, crème fraîche, knoflook, bieslook, peterselie en eventueel peper en zout. Vouw van de aardappels de folie gedeeltelijk open en snijd de aardappel in de lengte half in. Schep de saus in de gleuf, serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gepofte aardappel recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /