Geitenkaas salade

Geitenkaas salade

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak een dressing van de witte wijnazijn, olijfolie en honing mosterd (door de olie bij de azijn te druppelen en snel te mengen tot een egale massa). Voeg naar smaak peper en/of zout toe. Doe de sla in een kom en meng de dressing erdoor. Bak de spekjes en laat ze op keukenpapier uitlekken. Laat ook de zongedroogde tomaten uitlekken. Voeg de spekjes, zongedroogde tomaten en pijnboompitten toe aan de sla. Verwarm de geitenkaas kort in de oven of magnetron, zodat deze lauw warm is. Leg de geitenkaas bovenop de salade. Sprenkel naar smaak wat honing over de salade.
Bron: © oilvinegar.com

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geitenkaas salade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter