Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken Witlof recept
Gebakken Witlof recept

Gebakken Witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de stronken witlof in stukjes van ca. 4 cm. Was ze en laat goed uitlekken. Smelt in een koekenpan de boter en wacht tot de boter bruin begint te worden. Voeg dan beetje bij beetje de witlof toe en blijf roeren tot alles een mooie bruine kleur heeft. Maak op smaak af met wat zout en peper.

Serveersuggesties

Witlof is een heerlijke begeleider voor alle varkensvleesgerechten. Voor kinderen is de smaak wat bitter. U kunt dit oplossen door de witlof te blussen met wat room.

Allergenen Informatie

Voor dit gebakken witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven