Gebakken aardappels met spek en rozemarijn

Gebakken aardappels met spek en rozemarijn

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd aardappels in stukjes (voorgekookt). Verhit een beetje olie en bak spekreepjes samen met een mespuntje gedroogde rozemarijn krokant. Schep de pekjes uit de pan en bak in het overgebleven vet de aardappeltjes goudbruin. Meng de spekreepjes er weer door en voeg zout en peper naar smaak toe.
Bron: © mijn vader

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gebakken aardappels met spek en rozemarijn recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter