MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gebakken aardappels met spek en rozemarijn

Gebakken aardappels met spek en rozemarijn recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd aardappels in stukjes (voorgekookt). Verhit een beetje olie en bak spekreepjes samen met een mespuntje gedroogde rozemarijn krokant. Schep de pekjes uit de pan en bak in het overgebleven vet de aardappeltjes goudbruin. Meng de spekreepjes er weer door en voeg zout en peper naar smaak toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gebakken aardappels met spek en rozemarijn recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /