Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry van rundvlees en snijbonen recept
Curry van rundvlees en snijbonen recept

Curry van rundvlees en snijbonen


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de peper en snijd deze in kleine stukjes.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Was de koriander en hak deze zeer fijn.
Verkruimel het laurierblad fijn.
Snijd het rundvlees in blokjes.
Kook de snijbonen beet gaat.
Bestrooi het vlees met peper en zout.
Meng de kruiden met de wijnazijn in een grote kom goed door elkaar.
Voeg de blokjes vlees toe en meng ze goed door de knoflook, de gember en de overige kruiden (behalve de koriander/peterselie, de groene peper en de ui).
Laat het vlees tenminste 2 uur op smaak komen.
Verhit de boter in een braadpan.
Fruit de uien aan tot deze licht beginnen te kleuren
Voeg de groene peper en de blokjes vlees toe en schep alles goed door elkaar.
Laat het vlees kleuren en het vocht verdampen.
Voeg de yoghurt en het citroensap toe en laat het gerecht in een gesloten pan ongeveer 2,5 uur op laag vuur zachtjes stoven.
Schep het geheel regelmatig goed om, om aanbranden te voorkomen.
Roer er de snijbonen door en verwarm het gerecht door en door.
Strooi er vlak voor het serveren de koriander over.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit curry van rundvlees en snijbonen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven