Courgettesalade

Courgettesalade

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwijder de onder- en bovenkant van de courgettes en snijd ze in lange repen. Bestrijk de courgetterepen in met olijfolie en grill ze in de hete grillpan in porties in 3 minuten per kant gaar en bruin. Druppel het citroensap op de warme courgetteplakken en bestrooi ze met zout. Bestrijk de tomaatjes dun met olijfolie en grill ze 4 minuten in de grillpan. Schep de veldsla in eem schaal om met de courgetterepen en leg de tomaatjes erop. Verkruimel de feta over de salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit courgettesalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter